Photography Archives - Artivelo
was successfully added to your cart.

Photography Archives - Artivelo

racefiets ophangen appartement

Racefiets ophangen appartement

By | | No Comments

Youri is een fanatiek wielrenner maar heeft geen schuur of opbergruimte waar hij zijn racefiets ik kan opbergen wanneer hij niet een mooie tocht aan het maken is. Hij woont in het stadscentrum dus ruimte is beperkt in zijn woning. ‘Na wat speurwerk op internet ben ik terecht gekomen bij Artivelo’ vertelde Youri ons. Het praktische deel voor het ophangen van zijn racefiets was bij de BikeDock niet eens van toepassing, hij was direct verkocht door het strakke en moderne design.

Racefiets ophangen appartement

Inmiddels hangt zijn racefiets al een tijdje aan de muur in zijn hobby kamer, waar hij rustig een boek leest op de rode bank, onder zijn kunststuk aan de muur; zijn racefiets en het Artivelo BikeDock ophangsysteem.

design ophangsysteem

Design ophangsysteem racefiets

By | | No Comments

Kunst niet in de vorm van een schilderij, boekenplank of decoraties maar gebruik je racefiets als kunststuk aan de muur. Sla twee vliegen in één klap! Niet alleen is je racefiets aan de muur in de
woonkamer een mooi aanzicht maar het scheelt ook veel ruimte waar je anders de fiets moet stallen. Dus ook in wat kleinere woningen in bijvoorbeeld stadscentra kun je makkelijk een racefiets hebben zonder dat het ruimte inlevert.

Naast de racefiets die je ophangt heeft dit design ophangsysteem ook ruimte voor tal van racefiets accessoires. De BikeDock Loft uitvoering zoals hier te zien, heeft meer opbergruimte als zijn kleine broertje de BikeDock Urban.

Bike obsession

Bike obsession

By | | No Comments

Wat een prachtig gezicht! Zes verschillende (race)fietsen aan de muur, welke wielren liefhebber kan hier niet van genieten? De bovenste drie racefietsen krijgen de beste behandeling, zij mogen hangen in drie verschillende BikeDock Loft’s van Artivelo. Links te zien is de BikeDock Loft Grey met een bruin lederen kussen. In het midden hangt de special edition koper uitvoering van de BikeDock Loft met een zwart lederen kussen. En rechts zie je de stijlvolle zwarte BikeDock Loft ook met een bruin lederen kussen. Deze wielrenner kan zo de weg op, alle racefiets spullen in terug te vinden in één ophangsysteem. Zeer eenvoudig te installeren en zeer robust doordat het vervaardigd is uit één stuk metaal, dit zorgt voor een draagkracht van 15kg.

Nu die andere drie nog…

bmc fiets ophangen

BMC racefiets ophangen

By | | No Comments

Een stijlvolle racefiets verdiend een stijlvol ophangsysteem dat past bij de gehele uitstraling. Dit maakt van jouw racefiets een kunststuk aan de muur. Je racefiets zal er stabiel en comfortabel bij hangen dankzij het lederen kussen (keuze uit zwart of bruin) dat zich zal vormen naar de bovenbuis van je racefiets. Dankzij het schuim dat erin zit, zal het kussen zich  telkens opnieuw vormen naar de bovenbuis, dus ook andere racefietsen zullen stabiel hangen.

Welk product?

BikeDock Loft Black – zwart lederen kussen 

Zwart ophangsysteem voor je zwarte racefiets

Zwart ophangsysteem voor je zwarte racefiets

By | | No Comments

Denis zocht naar een ophangsysteem waar hij al zijn fiets spullen op kon bergen. Samen met de eis dat het ophangsysteem in dezelfde kleur moest zijn als zijn (mat) zwarte racefiets. De Artivelo BikeDock Loft Black is uitemate geschikt voor het opbergen van je racefiets. Stabiele ligging van de fiets, beschermende leren kussen tegen beschadigingen en genoeg ruimte om al je fiets accessoires op te bergen. Altijd klaar om de weg op te gaan!

Racefiets ophangen kleine ruimte

By | | No Comments

Karol is de gelukkige eigenaar van een Artivelo BikeDock Loft Black. Na niet al te lang speuren op het internet heeft Karol de ideale oplossing gevonden om zijn racefiets op te hangen in een kleine fitness ruimte. Dit was de enige ruimte waar hij zijn racefiets kon opbergen, alleen stond de kleine ruimte al vol met zijn fitness spullen. De enige manier was in de hoogte te werken, dus het op te hangen aan de muur.

Karol heeft gekozen voor de Loft uitvoering van de BikeDock omdat deze een groter formaat heeft dan andere ophangsystemen. Meer ruimte voor al zijn fiets accessoires. Dus, opzoek naar een ophangsysteem voor je racefites in een kleine ruimte? Maar wel een ophangsysteem waar je veel in kan opbergen? De BikeDock Loft uitvoeringen bieden de oplossing.

Racefiets ophangen woonkamer

Racefiets ophangen woonkamer

By | | No Comments

Wonen in de binnenstad brengt veel voordelen met zich mee, alles wat je nodig hebt is op loopafstand en genoeg gezelligheid rondom. Een klein nadeel van wonen in de binnenstad is dat er ruimte gebrek is. Vandaar de keuze voor de Artivelo BikeDock Urban om zijn racefiets aan op te hangen in de woonkamer. Tevens dient het als een prachtig kunststuk aan de muur!

Ophangsysteem voor je Bianchi racefiets

Ophangsysteem voor je Bianchi racefiets

By | | No Comments

Thomas was opzoek naar een bijpassend ophangsysteem voor zijn Bianchi racefiets. Al snel kwam hij terecht op onze blog over ophangsystemen voor Bianchi racefietsen. Sinds kort hebben wij namelijk een BikeDock Celeste ophangsysteem voor je racefiets in de kleur blauw/groen van het Italiaanse merk Bianchi. Een prachtig uniform plaatje aan de muur al zeggen wij het zelf!
Thomas hangt niet alleen zijn Bianchi racefiets op aan de BikeDock, ook is er plaats voor al zijn wielrenspullen zoals zijn schoenen, helm en andere benodigdheden.

Veilig je racefiets opbergen in huis

Veilig je racefiets opbergen in huis

By | | No Comments

Victor had een uitdaging.. Hij heeft net een nieuwe kostbare racefiets gekocht en wilde deze niet kwijt in een tochtig schuurtje wat tevens inbraakgevoelig is. Na wat onderzoek op het internet is Victor bij Artivelo terecht gekomen. Toen hij de gallery pagina op www.artivelo.com had bekeken was hij verkocht! Met de BikeDock ophangsysteem bergt hij niet alleen zijn racefiets op binnenshuis, ook geeft dit een prachtig gezicht als interieurstuk aan de muur.

De fiets die nog niet hangt heeft een gebogen frame. Ook dit frame is geen probleem voor de Artivelo BikeDock. Dankzij het leren foam kussen is dit ophangsysteem geschikt voor het ophangen van elk type frame. Victor heeft gekozen voor de BikeDock Loft Grey omdat dit paste bij zijn interieur en de kleuren van zijn muren. Maar, de BikeDock is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen.

Racefiets ophangen aan bakstenen muur

Racefiets ophangen aan bakstenen muur

By | | No Comments

Ralph heeft er voor gekozen om zijn grijze Focus racefiets op te hangen in een gelijkgestemde kleur van de BikeDock Urban grijs. Ralph koos ervoor om zijn racefiets op te hangen aan zijn bakstenen muur. Het is nu een prachtig plaatje met de donkere bakstenen als achtergrond en de grijze racefiets en ophangsysteem op de voorgrond. Tevens past de kleur van het leren foam kussen perfect bij de bruine contouren in de bakstenen muur.

Niet alleen hangt Ralph zijn racefiets nu in de Artivelo BikeDock Urban, ook zijn racehelm en wielrenschoenen bergt hij eenvoudig op zodat hij altijd alles bij de hand heeft voor een mooie fiets tocht.

Get organized! Online Shop ►