Photography Archives - Artivelo
was successfully added to your cart.

Photography Archives - Artivelo

Racefiets in de woonkamer

By | | No Comments

Kunst aan de muur al zeggen wij het zelf! Deze prachtige paarse racefiets staat niet in een tochtig schuurtje, maar hangt er prachtig bij boven de eettafel. Elke dag genieten van het eten en tegelijkertijd zin maken om weer een racefiets toch te maken! De eigenaar heeft ervoor gekomen om de BikeDock Loft Zwart te gebruiken voor het ophangen van zijn racefiets. Dit ophangsysteem biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, ook erg praktisch door alle opbergmogelijkheden.

Racefiets ophangen in de stad

Racefiets ophangen in de stad

By | | No Comments

Woon je in het stadscentrum waar de ruimte minimaal is, maar je wel graag je racefiets tochten wilt blijven maken? De Artivelo BikeDock biedt de oplossing. Een prachtig en zeer praktisch ophangsysteem voor je racefiets aan de muur. Deze eigenaar heeft er voor gekozen om zijn BikeDock en racefiets in zijn hobby kamer op te hangen, boven zijn piano. Altijd al zijn spullen bij de hand, maar ook genoeg ruimte om zijn andere piano hobby te kunnen blijven uitvoeren. De BikeDock die je hier ziet is de Urban Grey maar hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren of modellen.

Custom made bikedock in het oranje

By | | No Comments

Deze custom made BikeDock in de kleur Oranje is niet alleen een ophangsysteem voor zijn racefiets, tevens zie je ook dat het gebruikt kan worden als trofeeën hanger. Er komt hierbij wat meer trots kijken als je elke dag weer naar je prachtige racefiets kijkt. Ook interesse in een Custom made BikeDock? Je kunt altijd een mail sturen met je wensen, wij zullen kijken of dit binnen de mogelijkheden past.

Ophangsysteem voor een gebogen bovenbuis

Ophangsysteem voor een gebogen bovenbuis

By | | No Comments

Racefietsen worden tegenwoordig steeds gestroomlijnder, dit betekent wel dat het soms wat gebogen vormen aan gaat nemen om de wind langs zich heen te laten passeren. Dit kan betekenen dat je een gebogen bovenhuis hebt op je racefiets. Ook gebogen bovenbuizen zijn geen probleem voor de Artivelo BikeDocks. Zowel de Urban als de Loft hebben een kwalitatief lederen kussen dat bestaat uit vormbaar schuim, dat zich ten allertijden aanpast aan de vorm van de bovenbuis, elke keer weer opnieuw.

Ophangsysteem Cervelo

Ophangsysteem Cervelo

By | | No Comments

Deze prachtige Cervelo racefiets verdient een strak, modern en stabiel ophangsysteem. Het liefst wil je natuurlijk elke dag een tochtje maken op deze prachtige speciaal gelakte blauwe racefiets, maar wanneer het er zich niet voor leent, hangt de Cervelo racefiets er prachtig bij. Als een kunst aan de muur! Naast de stabiele ligging van de racefiets, dat rust met de bovenbuis op een foam leren kussen, is de BikeDock Urban uitgerust met enkele opberg mogelijkheden. Dat je altijd je racefiets accessoires bij de hand hebt, om snel de pedalen in te trappen!

 

Aluminium ophangsysteem racefiets

Aluminium ophangsysteem racefiets

By | | No Comments

Thuiskantoor decoratie met je eigen racefiets

Wie wil dat nou niet? Van je eigen racefiets een decoratiestuk aan de muur te maken in je thuiskantoor. Want, steeds meer mensen werken thuis wegens de huidige situatie in het jaar 2020. Waar het van belang is om de ruimte waar je gaat werken op te fleuren zodat je aangenaam kan werken in een inspirerende omgeving. En, stress door werk? Of even beweging nodig tussen het harde werken door? Pak je racefiets en binnen één minuut zit je op de weg voor een rit. Dit aluminium ophangsysteem racefiets is erg praktisch en heeft een zeer moderne uitstraling.

racefietshanger

Racefietshanger: Eenvoud, design, praktisch

By | | No Comments

Eenvoudig en snel je racefiets ophangen

Eenvoud, gemak, praktisch en een prachtige uitstraling zijn de beweegredenen geweest om deze Pinarello racefiets op te hangen in de Artivelo BikeDock Urban Grey racefietshanger. De eigenaar heeft gekozen voor de BikeDock Urban Grey met een bruin lederen kussen waar de bovenbuis van de racefiets in rust. Verder heeft hij zijn wielrenhelm, slot, bril en racefietsschoenen opgeborgen in de BikeDock.

Voordelen van de BikeDock racefietshanger op een rijtje:

  • Altijd je spullen bij de hand om direct op de fiets te stappen
  • Prachtig strak en modern design
  • Stabiele ligging van je racefiets
racefiets ophangen appartement

Racefiets ophangen appartement

By | | No Comments

Youri is een fanatiek wielrenner maar heeft geen schuur of opbergruimte waar hij zijn racefiets ik kan opbergen wanneer hij niet een mooie tocht aan het maken is. Hij woont in het stadscentrum dus ruimte is beperkt in zijn woning. ‘Na wat speurwerk op internet ben ik terecht gekomen bij Artivelo’ vertelde Youri ons. Het praktische deel voor het ophangen van zijn racefiets was bij de BikeDock niet eens van toepassing, hij was direct verkocht door het strakke en moderne design.

Racefiets ophangen appartement

Inmiddels hangt zijn racefiets al een tijdje aan de muur in zijn hobby kamer, waar hij rustig een boek leest op de rode bank, onder zijn kunststuk aan de muur; zijn racefiets en het Artivelo BikeDock ophangsysteem.

design ophangsysteem

Design ophangsysteem racefiets

By | | No Comments

Kunst niet in de vorm van een schilderij, boekenplank of decoraties maar gebruik je racefiets als kunststuk aan de muur. Sla twee vliegen in één klap! Niet alleen is je racefiets aan de muur in de
woonkamer een mooi aanzicht maar het scheelt ook veel ruimte waar je anders de fiets moet stallen. Dus ook in wat kleinere woningen in bijvoorbeeld stadscentra kun je makkelijk een racefiets hebben zonder dat het ruimte inlevert.

Naast de racefiets die je ophangt heeft dit design ophangsysteem ook ruimte voor tal van racefiets accessoires. De BikeDock Loft uitvoering zoals hier te zien, heeft meer opbergruimte als zijn kleine broertje de BikeDock Urban.

Bike obsession

Bike obsession

By | | No Comments

Wat een prachtig gezicht! Zes verschillende (race)fietsen aan de muur, welke wielren liefhebber kan hier niet van genieten? De bovenste drie racefietsen krijgen de beste behandeling, zij mogen hangen in drie verschillende BikeDock Loft’s van Artivelo. Links te zien is de BikeDock Loft Grey met een bruin lederen kussen. In het midden hangt de special edition koper uitvoering van de BikeDock Loft met een zwart lederen kussen. En rechts zie je de stijlvolle zwarte BikeDock Loft ook met een bruin lederen kussen. Deze wielrenner kan zo de weg op, alle racefiets spullen in terug te vinden in één ophangsysteem. Zeer eenvoudig te installeren en zeer robust doordat het vervaardigd is uit één stuk metaal, dit zorgt voor een draagkracht van 15kg.

Nu die andere drie nog…

Get organized! Online Shop ►