Don’t Lean, Hang!

The Original Artivelo BikeDock Loft Black 

 

Het racefiets ophangsysteem; de BikeDock Loft Black van Artivelo, is een geavanceerde en fraai ontworpen ophangsysteem voor het voor het stijlvol ophangen van je racefiets. De mogelijkheden zijn oneindig; hang jij hem op in de woonkamer als kunst aan de muur? Of in de gang om direct een mooie fietstocht te maken? Naast de mooie looks ook zeer praktisch met voldoende opbergmogelijkheden, uitgerust met een lederen kussen voor een veilige en stabiele ligging van de racefiets en na de levering zeer eenvoudig en direct te monteren aan de muur.

Deze wielrensters/wielrenners hebben ‘m al hangen…

Eenvoudige montage Stabiele horizontale ligging Genoeg opbergmogelijkheden Geschikt voor elk type frame Gratis verzending
 

Ruimte voor alle accessoires

 

Naast het stijlvol ophangen van je racefiets biedt de BikeDock Loft Black ook genoeg ruimte voor al je fietsaccessoires. Er zijn twee verplaatsbare schappen en drie losse haken in dit ophangsysteem voor jouw racefiets verwerkt. Zo kun je jouw helm, fietsschoenen, fietsbril en nog enkele co2 cartouches allemaal bij elkaar bewaren. Als laatste is er een apart plekje voor de fietscomputer. Zo weet je zeker dat je niks vergeet als je de deur uitstapt als jouw BikeDock Loft Black leeg is. Met de muurbeugel racefiets hangt alles keurig bij elkaar en zal het nooit een rommelige indruk geven, ongeacht in welke kamer jij jouw racefiets ophangt.

ophangsysteem racefiets en accessoires

Lederen kussen

Om ervoor te zorgen dat de lak van jouw racefiets niet beschadigt en je racefiets altijd horizontaal hangt, is de binnenzijde van de BikeDock Loft Black voorzien van een bruin of zwart lederen kussentje. Dit kussentje is gevuld met duurzaam schuim en vormt zich naar de bovenbuis van jouw racefiets. Hierdoor is het ophangsysteem geschikt voor elk type frame, elk  type frame zal horizontaal hangen. Het kussen zal zich elke keer weer opnieuw vormen naar de bovenbuis van je fiets.

stabiel ophangen racefiets door lederen kussen

Echt horizontaal

 

Dankzij het ontwerp en het lederen kussen draagt dit ophangsysteem zorg aan het stabiel en horizontaal hangen van je racefiets. Elk type frame van een racefiets zal stabiel en stevig in het ophangsysteem hangen.


[fvplayer id=”2″]

 

The Original BikeDock

 

Het ophangsysteem, in vergelijking met vergelijkbare ophangsystemen, is vervaardigd uit één stuk metaal dat zowel de montage als de draagkracht ten goede komt. Het ophangen gaat gepaard met 4 bevestigingspunten waarin de schroeven bevestigd dienen te worden. Doordat het vier bevestigingspunten heeft, en uit één stuk metaal bestaat heeft het een draagkracht van 15kg. Mocht je wat kleine aanpassingen willen doen, aan bijvoorbeeld de cassette of crankstel, kun je jouw racefiets gemakkelijk ophangen en aan de slag gaan. De trappers kunnen vrij bewegen dus je kunt jouw versnellingen perfect afstellen of kleine vuiltjes uit de ketting, cassette of crankstel halen.


[fvplayer id=”3″]

Specificaties

 

√  3 mm dik staal. √ Zwart gepoedercoate lak. √ Twee verplaatsbare schappen. Variabele indeling. √ Drie losse haken voor het ophangen van accessoires. Variabele indeling. √ Multi-purpose lederen schuimkussen vormt zich naar elk type frame (sloping, oversized, etc). √  Keuze uit een zwart of een bruin leren kussen √ Houder voor fietscomputer.

√ Gratis verzenden naar meer dan 30 landen wereldwijd. √ Maximum stuurbreedte 65 cm. √ Eenvoudige montage inclusief montage materiaal. √ Draagkracht 15 kg. √ Verzending binnen 1 dag.

Meer Loft’s 

Naast de Black uitvoering is de Loft uitvoering ook verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Loft – Grey Loft – Celeste Loft – Koper Loft – Tour de France Loft – Rosa

En een kleinere variant; BikeDock Urban

What’s the difference?

 


[fvplayer id=”1″]