The Original BikeDock

De krachtige en stijlvolle muurbeugel

BikeDock. The place for everything

1
1

Van Fiets tot Kunst

De Artivelo BikeDock, racefiets ophangen met een stylish ontwerp. Van Fiets tot Kunst. Een nieuwe dimensie. Je fiets niet tegen de muur geparkeerd maar hang je fiets veilig aan de muur, met alle spullen die je bij het fietsen nodig hebt, in een ijzersterke fiets wandbeugel. Weet je dat je heel anders tegen je fiets aankijkt als je die aan de muur hangt?

100% georganiseerd

Eindelijk. Je fiets en alles wat je daar bij gebruikt op één plek. Artivelo BikeDock. Je helm, schoenen, reservebandje, fietspomp, fietscomputer, bidons… Door de haken en de schappen van deze muurbeugel racefiets maak je je eigen indeling. Alles heel overzichtelijk en nooit meer zoeken. Dan hou je tijd over. Misschien wel voor wat extra kilometers.

Voor elk type fiets

Racefiets, fixie. Zelfs fietsen met een sloping frame,.. De BikeDock is geschikt voor elk type fiets.Wielrenfiets ophangen, mountainbike ophangen of je oltimer fiets ophangen is een ware kunst met de Artivelo BikeDock. De bovenbuis van het fietsframe rust in de BikeDock op een met leder bekleed schuimkussen. Dat schuimkussen is multi purpose en vormt zich naar elk type frame.

Duurzaam en onverslijtbaar

Het fiets ophangsysteem is van ijzersterk 3 mm dik staal en voorzien van een laklaag die is gepoedercoat. Ook de haken en de schappen die je zelf in kunt delen. De BikeDock bevestig je op 4 punten aan de muur en kan heel veel meer dragen dan een fiets. De binnenzijde van de BikeDock, waar de ophangbeugel racefiets zit, is voorzien van een lederen kussentje met duurzaam schuim.