Alles bij elkaar, nooit meer zoeken!

De BikeDock is het fiets ophangsysteem voor je fiets, netjes georganiseerd, en altijd klaar voor gebruik! Of je nu een racefiets of mountainbike aan de muur wil hangen, de Artivelo BikeDock is het daarvoor het geschikte fiets ophangsysteem!

Eindelijk! Je fiets en alles wat je daar bij gebruikt op één plek. De BikeDock is uitgerust met een luxe lederen kussen. Ontwikkeld voor het opbergen van alle fietsaccessoires, op één plek, altijd 100% georganiseerd.

Voor het opbergen van je helm, schoenen, reservebandje, fietspomp, fietscomputer, bidons en ga zo maar door… Het ophangsysteem voor je fiets dat van alle gemakken voorzien is! Door de haken en de schappen van deze muurbeugel maak je je eigen indeling. Alles heel overzichtelijk en nooit meer zoeken!

Duurzaam, robuust, en beschikbaar in diverse uitvoeringen

Het fiets ophang- en opbergsysteem waar jij naar zocht! Kies je voor de exclusieve BikeDock Loft Copper of de industriële BikeDock Urban Black. Je fiets als kunst aan de muur!

BikeDock Loft Black, hét beste ophangsysteem voor je fiets!

Beoordeeld met een 4,7! Lees de reviews van de BikeDock Loft Black, of bekijk onze Google Reviews!

Bike Dock Copper

Fiets ophangsysteem

Loft Grey Aluminium

Tour de France

Bike Loft Rosa

Hét ophangsysteem voor je fiets, 100% georganiseerd!

Eindelijk. Je fiets en alles wat je daar bij gebruikt op één plek. Artivelo BikeDock. Je helm, schoenen, reservebandje, fietspomp, fietscomputer, bidons…

Door de haken en de schappen van deze muurbeugel racefiets maak je je eigen indeling. Alles heel overzichtelijk en nooit meer zoeken. Dan hou je tijd over, misschien wel voor wat extra kilometers!

Voor elk type fiets een oplossing

Racefiets, fixie. Zelfs fietsen met een sloping frame.. De BikeDock is geschikt voor elk type fiets. Wielrenfiets ophangen, mountainbike ophangen of je oldtimer fiets ophangen als ware kunst met de Artivelo BikeDock.

De bovenbuis van het fietsframe rust in de BikeDock op een met leder bekleed schuimkussen. Dat schuimkussen is multi purpose en vormt zich naar elk type frame.

Van fiets ophangsysteem tot kunst!

De Artivelo BikeDock, racefiets ophangen met een stylish ontwerp. Van Fiets tot Kunst. Een nieuwe dimensie. Je fiets niet tegen de muur geparkeerd maar hang je fiets veilig aan de muur, met alle spullen die je bij het fietsen nodig hebt, in een ijzersterke fiets wandbeugel. Weet je dat je heel anders tegen je fiets aankijkt als je die aan de muur hangt?

Duurzaam en onverslijtbaar

Het fiets ophangsysteem is van ijzersterk 3 mm dik staal en voorzien van een laklaag die is gepoedercoat. Ook de haken en de schappen die je zelf in kunt delen. De BikeDock bevestig je op 4 punten aan de muur en kan heel veel meer dragen dan een fiets. De binnenzijde van de BikeDock, waar de ophangbeugel racefiets zit, is voorzien van een lederen kussentje met duurzaam schuim.