ARTIVELO BIKEDOCK

Het fiets ophangsysteem voor de echte fietsfanaten! De BikeDock is het fiets ophangsysteem voor je fiets, netjes georganiseerd, en altijd klaar voor gebruik! Of je nu een racefiets of mountainbike aan de muur wil hangen, de Artivelo BikeDock is het daarvoor het geschikte fiets ophangsysteem!

✔ De BikeDock is gemaakt van bijzonder sterk staal, powdercoated, tot 15kg!
✔ De BikeDock is beschikbaar in vele varianten, kies je voor de klassieke Urban Grey of voor de opvallende Loft Rosa?

Duurzaam, robuust, en beschikbaar in diverse uitvoeringen. Het fiets ophangsysteem waar jij naar zocht! De keuze is aan jou! Kies je voor de exclusieve BikeDock Loft Copper of de industriële BikeDock Urban Black. Je fiets als kunst aan de muur! De BikeDock is uitgerust met een luxe lederen kussen. Ontwikkeld voor het opbergen van alle fietsaccessoires, op één plek, altijd 100% georganiseerd!

Het fiets ophangsysteem voor aan de muur!

Eindelijk. Je fiets en alles wat je daar bij gebruikt op één plek. Artivelo BikeDock. Je helm, schoenen, reservebandje, fietspomp, fietscomputer, bidons… Het ophangsysteem voor je fiets dat van alle gemakken voorzien is! Door de haken en de schappen van deze muurbeugel maak je je eigen indeling. Alles heel overzichtelijk en nooit meer zoeken. Geen paniek, geen stress, relaxt en tijd over. Misschien wel voor wat extra kilometers!

Fiets ophangen, 100% georganiseerd

Eindelijk. Je fiets en alles wat je daar bij gebruikt op één plek. Artivelo BikeDock. Je helm, schoenen, reservebandje, fietspomp, fietscomputer, bidons… Door de haken en de schappen van deze muurbeugel racefiets maak je je eigen indeling. Alles heel overzichtelijk en nooit meer zoeken. Dan hou je tijd over. Misschien wel voor wat extra kilometers.

Voor elk type fiets een oplossing

Racefiets, fixie. Zelfs fietsen met een sloping frame.. De BikeDock is geschikt voor elk type fiets. Wielrenfiets ophangen, mountainbike ophangen of je oldtimer fiets ophangen als ware kunst met de Artivelo BikeDock. De bovenbuis van het fietsframe rust in de BikeDock op een met leder bekleed schuimkussen. Dat schuimkussen is multi purpose en vormt zich naar elk type frame.

Racefiets ophangen aan bakstenen muur

Van fiets ophangsysteem tot kunst!

De Artivelo BikeDock, racefiets ophangen met een stylish ontwerp. Van Fiets tot Kunst. Een nieuwe dimensie. Je fiets niet tegen de muur geparkeerd maar hang je fiets veilig aan de muur, met alle spullen die je bij het fietsen nodig hebt, in een ijzersterke fiets wandbeugel. Weet je dat je heel anders tegen je fiets aankijkt als je die aan de muur hangt?

Duurzaam en onverslijtbaar

Het fiets ophangsysteem is van ijzersterk 3 mm dik staal en voorzien van een laklaag die is gepoedercoat. Ook de haken en de schappen die je zelf in kunt delen. De BikeDock bevestig je op 4 punten aan de muur en kan heel veel meer dragen dan een fiets. De binnenzijde van de BikeDock, waar de ophangbeugel racefiets zit, is voorzien van een lederen kussentje met duurzaam schuim.

One Reply to “Het fiets ophangsysteem voor aan de muur! Artivelo BikeDock”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *