Herken je dat? Je hebt afgesproken met je vrienden om een mooie tocht te gaan rijden of je staat op het punt te vertrekken naar een koers, maar eerst moet je alle losse fietsspullen nog even bij elkaar zoeken voordat je kunt vertrekken

Het ophangsysteem voor je racefiets!

De fiets muurbeugel maakt die het je wel heel erg makkelijk maakt om alles op één plek te bewaren. Het fiets ophangsysteem wordt bevestigd aan aan de muur, dus je hebt altijd alle fiets accessoires, op één vaste plek in je huis, appartement of waar dan ook.

Ga toch fietsen!

De Artivelo BikeDock, het race fietsophangsysteem dat is ontstaan na een intensieve en innovatieve samenwerking tussen ervaren mensen uit de wielersport, onder hen de voormalig eliterenner Oscar Verheul.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Design en duurzaamheid stonden daarbij telkens centraal. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Artivelo BikeDock muurbeugel. Ontworpen in samenwerking met mensen uit de wielersport en deskundigen uit de industrie. Om het ophangen van je fiets / racefiets en spullen mooier, makkelijker en leuker te maken met ons racefiets ophangsysteem .

Artivelo Fiets Ophangsysteem

No more posts to show

Artivelo Nieuwsberichten