Artivelo BikeDock racefiets ophangsysteem

Herken je dat? Je hebt afgesproken met je vrienden om een mooie tocht te gaan rijden of je staat op het punt te vertrekken naar een koers, maar eerst moet je alle losse fietsspullen nog even bij elkaar zoeken voordat je kunt vertrekken. Dan is het natuurlijk erg vervelend als je in alle haast soms nog even iets vergeet, zoals je reparatie-kit, zonnebril of helm.


De Artivelo BikeDock maakt een eind aan deze vervelende zoektocht naar je spullen. De fiets muurbeugel maakt het je namelijk heel erg makkelijk om alles op één plek te bewaren. Het fiets ophangsysteem is namelijk ontwikkeld voor aan de muur, dus je hebt altijd alle fiets accessoires, op één vaste plek in je huis, appartement of waar dan ook!

racefiets ophangsysteem

racefiets ophangsysteem

Ontwikkeld door ervaringsdeskundigen

De Artivelo fiets muurbeugel, is een race fiesophangsysteem dat is ontstaan na een intensieve en innovatieve samenwerking tussen ervaren mensen uit de wielersport, onder hen de voormalig eliterenner Oscar Verheul.

Tijdens en na zijn fietsloopbaan dacht hij na over gebruiksgemak van alledaagse dingen en het efficiënt inrichten van beschikbare ruimte. Daaruit het Artivelo fiets ophangsysteem ontwikkeld. En hiermee, het organiseren en ophangen van je racefiets en fietsaccessoires, snel en eenvoudig te kunnen doen.

Design en duurzaamheid stonden daarbij telkens centraal. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Artivelo BikeDock muurbeugel. Ontworpen in samenwerking met mensen uit de wielersport en deskundigen uit de industrie. Om het ophangen van je fiets / racefiets en spullen mooier, makkelijker en leuker te maken met ons racefiets ophangsysteem .

Kwaliteit en servicegericht!

Bij Artivelo is kwaliteit en service erg belangrijk. Wij zijn daarom constant op zoek naar mogelijkheden om onze producten te verbeteren. Het fietsophangsysteem wordt al enkele jaren in eigen huis ontwikkeld en er zijn wereldwijd al meer dan 3.500 fiets ophangsystemen verkocht. Wij vinden de mening van onze klanten belangrijk. We zijn daarom ook trots deze onze beoordelen met gemiddeld een 4,5 op Google

“The Artivelo BikeDock is a lot more than just a shelf from which to suspend your bike…The complete package really does transform your bike into a work of art.”  (LifeInTheSaddle.com)

 

4 Replies to “Artivelo BikeDock”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *