Herken je dat? Je hebt afgesproken met je vrienden om een mooie tocht te gaan rijden of je staat op het moment om te vertrekken naar een koers. Eerst moet je dan alle losse fietsspullen bij elkaar zoeken voordat je kunt vertrekken. En soms vergeet je dan toch nog iets. De Artivelo BikeDock maakt een eind aan de zoektocht naar je spullen omdat je alles bewaart op één plek. Op één handige, vaste plaats. Door de Artivelo BikeDock krijgt jouw trotse fiets een vaste plaats in je omgeving met een prachtige uitstraling. Een stijlvolle race fiets ophangsysteem voor bij jou thuis, op werk, in de garage of waar dan ook.

De Artivelo Bikedock maakt een eind aan de zoekerij naar al je spullen omdat je alles bewaart op één plek, aan de muur. Op één handige, stijlvolle plek want de Artivelo Bikeorganizer verheft je fiets tot een stijlvol en trots bezit.

Loft Black fietsophangsysteem

Artivelo BikeDock racefiets ophangsysteem

De Artivelo BikeDock racefiets ophangsysteem is ontstaan door een innovatieve samenwerking tussen ervaren mensen uit de wielersport. Eén van hen is voormalig eliterenner Oscar Verheul. Tijdens en na zijn fietsloopbaan dacht hij na over gebruiksgemak van alledaagse dingen en het efficiënt inrichten van beschikbare ruimte. Bijvoorbeeld het organiseren en ophangen van je racefiets en fietsaccessoires. Design en duurzaamheid stonden daarbij telkens centraal. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Artivelo BikeDock muurbeugel. Ontworpen in samenwerking met mensen uit de wielersport en deskundigen uit de industrie. Om het ophangen van je fiets / racefiets en spullen mooier, makkelijker en leuker te maken.

BIKEDOCK

Adjust, organize, personalize