Garantie

De Artivelo garantie dekt uitsluitend fabricagefouten voor een periode van twee jaar na aankoop. De garantie is niet overdraagbaar. Schade ontstaan door het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing, slecht onderhoud of verkeerd gebruik wordt niet vergoed. Onderdelen die normale slijtage oplopen vallen niet onder de garantie.

Retourzending

Een retourzending aan Artivelo dient door de verzender goed ingepakt en verzekerd te worden. De originele aankoopbon dient te worden bijgesloten samen met naam, adres en telefoonnummer.

Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Artivelo accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door, informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Artivelo. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *