Artivelo.com Adjust, Customize, Personalize
Racefiets ophangen aan de muur in de woonkamer?

Je racefiets ophangen aan de muur in je woonkamer is toch veel mooier dan in een tochtig schuurtje. In Nederland heeft iedereen in het gezin een fiets. De schuur staat hierdoor al snel vol met fietsen en andere benodigdheden. oor de fietsen je tuin niet meer zien, een veelvoorkomend probleem bij woningen waar iedereen zijn of haar eigen fiets(en) heeft. De hele tuin of schuur staat vol en dat is nou niet echt tof voor je uitzicht of de ruimte in je schuur. Dit probleem is nu verleden tijd! Artivelo biedt namelijk een stijlvol ophangsysteem voor het hangen van je racefiets aan de muur. Het ziet er niet alleen mooi uit maar is ook erg praktisch, zo kun je veilig je fiets ophangen aan de muur en met je fiets spullen er bij!

racefiets ophangen aan de muur
Artivelo Bikedock – ophangsysteem voor je racefiets

Geschikt voor elk type frame

Een muurbeugel voor elk type frame racefiets? De BikeDock , het racefiets ophangsysteem van Artivelo, is geschikt om elk type racefiets aan de muur te hangen. Fiets met een sloping of oversized frame. De bovenbuis van het fietsframe rust in de muurbeugel op een met leder bekleed schuimkussen. Dat schuimkussen is multi purpose en vormt zich naar elk type frame. Fiets, fixie, sloping, oversized,etc. Het leren kussen zorgt voor een comfortabele ligging van je (race)fiets en geeft stabiliteit en evenwicht.

All in one ophangsysteem

Niet alleen kan je je (race)fiets ophangen aan de BickDock, ook al je fiets gear kan hierin opgeborgen worden. Er is plaats voor je wielrenschoenen, wielrensokken, helm, CO2 capsules en je fietscomputer. De BikeDock biedt een erg praktische manier om je racefiets op te hangen, niet alleen voor het besparen van ruimte, ook is het een kunststuk aan de muur!

Specificaties

Wij bij Artivelo hebben dit racefiets ophangsysteem zo ontworpen dat het aan alle mogelijke eisen voldoet én er ook nog eens mooi uit ziet. De BikeDock wordt geproduceerd van hoogwaardig, 3 millimeter dik ijzersterk staal. De draagkracht van dit ophangsysteem voor fietsen is dan ook maar liefst 15 kg.

De gemiddelde moderne stadsfiets komt daar niet meer aan, dus er is nog genoeg speling om enkele accessoires erbij te hangen. Zo kun je heel eenvoudig alle belangrijke spullen zoals een regenbroek, fietshelm, slot en fietspomp bij elkaar hangen zodat je altijd goed voorbereid de weg op gaat. Naast het kwalitatieve staal en poudercoat is de BikeDock voorzien van een full foam leren kussen om de fiets stabiliteit en bescherming te geven wanneer hij opgehangen wordt.

√  3 mm dik staal.racefiets ophangsysteem√ Gepoedercoate lak.
√ Eén schap en twee haken voor je accessoires
√ Multi-purpose lederen schuimkussen vormt zich naar elk type frame (sloping, oversized, etc).
√ De mogelijkheid om een slot te bevestigen.

√ Gratis verzenden naar meer dan 30 landen wereldwijd.
√ Maximum stuurbreedte 65 cm.
√ Inclusief montage materiaal.
√ Draagkracht 15 kg.

 

Een greep uit het assortiment

Fiets Ophangsysteem
BikeDock Urban
Racefiets Ophangsysteem
BikeDock Loft Black
racefiets ophangen muur
BikeDock Loft Koper

Winkelwagen

Inloggen

Back to Top