Artivelo.com Adjust, Customize, Personalize

Fietshotel Villavélo is officieel geopend door Eddy Hijum en profwielrenner Tom Veelers.

Villavélo is een initiatief van Gaby en Herman Oude Brunink en oud-topsporter Maarten Nijland. Ze zorgen voor een unieke formule. (top)Sport  koppelen aan Twentse gastvrijheid. Maarten Nijland heeft zijn bedrijf BikeChallenge, terwijl Gaby en Herman alweer de nodige jaren het hotel Twents Gastenhoes runnen. Villavélo is gesitueerd naast het hotel en kent alle ingrediënten om er een succesvol fietshotel van te maken.
artivelo-bikedock-urban-cannondale-villavelo-front-fiets-ophangsysteem-racefiets-ophangen-muur-muurbeugel-bike-wall-mount-bike-storage-bicycle-wall-bracket-bike-hanger-bike-storage-hanging-wall
Het gebouw met daarin appartementen en zwembad is uitermate geschikt om daar het fietshotel te situeren. Maarten Nijland toonde in zijn speech veel respect voor Gaby en Herman. Hij liet weten trots te zijn op deze samenwerking tussen de beide partijen. Ook waardeerde hij de spontane medewerking van Tom Veelers. Hij wil zich opwerpen als ambassadeur van dit fietshotel. Gedeputeerde Eddy Hijum sprak zijn welgemeende complimenten uit.
artivelo-bikedock-loft-artivelo-cannondale-villavelo-fiets-ophangsysteem-racefiets-ophangen-muur-muurbeugel-bike-wall-mount-storage-bicycle-wall-bracket-bike-hanger-storage-hanging-wall
Villavélo is echter niet alleen een Fietshotel voor fietsers. Er zijn meer activiteiten. Clinics, gezond bewegen, workshops voor voeding en het zorgen voor uitdagingen. Het Cafévélo nodigt uit om gewoon eens binnen te lopen en onder het genot van een kopje koffie bij te kletsen over van alles en nog wat. Wij van Artivelo zijn blij dat onze BikeDock’s in het interieur van dit prachtige wielercafe een plek hebben gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Inloggen

Back to Top