Artivelo.com Adjust, Customize, Personalize

Je fiets ophangen aan de muur met het Artivelo BikeDock fiets ophangsysteem?

Uw fiets ophangen aan de muur met de Artivelo BikeDock is niet alleen stijlvol, maar ook handig. De BikeDock is een geavanceerde en fraai ontworpen fiets ophangsysteem om uw fiets aan de muur te hangen. Ook is de Artivelo BikeDock Urban ontworpen met oog voor kwaliteit, eenvoud en is geproduceerd uit hoogwaardig staal. Het ijzersterke 3 mm dikke staal is voorzien van een grijs aluminium laklaag die is gepoedercoat. Montage van het fiets ophangsysteem is eenvoudig. Het fiets ophangsysteem wordt bevestigd op 4 punten aan de muur. De binnenzijden van het fiets ophangsysteem is voorzien van een bruin lederen kussentje. Dit kussentje dient ter bescherming van je frame en is voorzien van duurzaam schuim en vormt zich naar elke type frame. Eén vaste schap en twee vaste haken maken het opbergen mogelijk van schoenen, helm, bril, slot, etc.

Handig

Met dit compacte fiets ophangsysteem, hang je jouw fiets, accessoires en gadgets ( zoals helm, schoenen, bril, reserve banden en pompje ) op één plek aan de muur. Hierdoor ben je nooit meer opzoek naar je fiets spullen, als je van huis uit een mooie tocht gaat fietsen met je vrienden. Ook is er minder kans dat je iets vergeet, waneer je met je racefiets in of op de auto naar een toertocht gaat. Iedereen herkent het wel. Waar heb ik mijn helm, schoenen of reserve banden gelaten. Of die keer dat je bij die mooie toertocht je schoenen of helm bent vergeten. Dat is nu verleden tijd dankzij de Artivelo BikeDock.

Racefiets

Naast het ophangen van je unieke stadsfiets, is de Artivelo BikeDock ook zeer geschikt om je racefiets op te hangen aan de muur. Het ophangsysteem is voorzien van opbergruimte voor al je spullen voor het racefietsen. De Artivelo BikeDock zal elke type frame van je wielrenfiets stabiliteit en balans geven.

 

  3 mm dik staal.
 Gepoedercoat.
 Eén vaste schap.
 Twee vaste haken.
 Het lederen schuimkussen is multi purpose en vormt zich naar elk type frame. (sloping of oversized frame, etc).
 De mogelijkheid om een slot te bevestigen.

√ Gratis verzenden naar meer dan 30 landen wereldwijd.
 
Verzending binnen één werkdag.
 Maximum stuurbreedte 65 cm.
 Inclusief montage materiaal.
 Draagkracht 15 kg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Inloggen

Back to Top